Festlokal i Upplands Väsby

Baguette & Cheese

Festlokal 
Restaurang Rönnerdahls

Vi har en stor festlokal i Upplands Väsby med plats för över 220 sittande gäster eller över 600 minglandes gäster som vi mer än gärna erbjuder till fester, firanden, event och andra tillställningar som "är på tapeten". Hör av er till oss så tar vi det därifrån.

Fester

Trött på hemmafesterna som alltid blir väldigt lika? I en festlokal tar ni med er ett bra minne från en bra fest!

Firande

Event

På tapeten

En festlokal gör något speciellt för någons födelsedag, bröllopsdag, eller annat som ni planerar fira. Kontakta oss för att se hur vi kan göra dagen lite mera speciell!

Vi har haft många olika typer av event hos oss. Därför blir vi aldrig förvånade vad ni kan behöva en festlokal till. Vi står gärna redo att anpassa lokalen för ert ändamål!

Planerar ni något med lång framförhållning som bara måste bli riktigt bra? Maila oss idag så hittar vi en bra utgångspunkt för att planera in bokningen av vår festlokal!

Kock häller sås över mat från en kastrull

Vår mat

Varje vardag erbjuder vi klassisk husmanskost och modernare lunchfavoriter lagade hantverksmässigt med kärlek i en trevlig miljö. Skulle du vilja äta vår mat under andra tider kan vi ordna det också. Varför inte en gång då du behöver catering? Hör av dig med en förfrågan så tar vi det vidare därifrån.

Varmt välkommen till Restaurang Rönnerdahls i Bredden